Antena 3 Actualitate CNSAS: Şeful şcolii de agenţi din Slatina, una dintre cele două din ţară, a fost colaborator al Securităţii

CNSAS: Şeful şcolii de agenţi din Slatina, una dintre cele două din ţară, a fost colaborator al Securităţii

11 Iul 2011   •   20:50
CNSAS: Şeful şcolii de agenţi din Slatina, una dintre cele două din ţară, a fost colaborator al Securităţii
Sursa foto: Foto: Intact Images

Colegiul CNSAS a cerut Curţii de Apel Bucureşti să constate că directorul Centrului de Formare şi Perfecţionare a Pregătirii Agenţilor de Poliţie "Nicolae Golescu" din Slatina, Cornel Niculaie, a colaborat cu fosta securitate, informează Mediafax.
   
Centrul de la Slatina este una dintre cele două şcoli de agenţi de poliţie din ţară, cea de-a doua fiind în judeţul Prahova, la Câmpina.
   
Cererea transmisă de CNSAS este în curs de judecată la Curtea de Apel Bucureşti.
   
Informaţia apare în bilanţul de activitate pentru anul 2010 publicat recent pe site-ul Consiliului.
   
Conform site-ului Inspectoratului General al Poliţiei Române, Cornel Niculaie lucrează la şcoala de la Slatina din 1992, conducând instituţia din 2006. Din 2003 a fost adjunct al şefului instituţiei, iar din 2002, timp de un an, a fost şef al catedrei de Ştiinţe Sociale şi Limbi Străine la aceeaşi şcoală. Anterior, timp de zece ani, a fost, tot aici, "ofiţer specialist II, profesor III şi II".
   
Niculaie a absolvit în 1982 Facultatea de Istorie - Filosofie a Universităţii Bucureşti. 20 de ani mai târziu, în CV-ul său apare menţiunea "doctorat în filosofie".

După alţi şase ani, în 2008, Niculaie devine doctorand al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din Bucureşti, cu specializarea pedagogie.
   
În anul 2006, Niculaie a primit "Ordinul Bărbăţie şi Credinţă în gradul de Ofiţer, iar în 2008 "Semnul onorific În Serviciul Patriei pentru 15 ani de activitate".

×
Subiecte în articol: CNSAS

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close