Antena 3 CNN Actualitate Cod galben de ceaţă în 11 judeţe din Moldova, Muntenia și Oltenia

Cod galben de ceaţă în 11 judeţe din Moldova, Muntenia și Oltenia

Cod galben de ceaţă în 11 judeţe din Moldova, Muntenia și Oltenia
Sursa foto: Foto: pixabay.com
08 Dec 2018   •   11:04

UPDATE 11.00

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, mai multe atenţionări nowcasting cod galben de ceaţă pentru 11 judeţe din Moldova, Muntenia şi Oltenia, până la ora 13:00.

Astfel, sunt vizate judeţele Mehedinţi, Vâlcea, Olt, Dolj, Gorj, Vaslui, Bacău, Vrancea, Galaţi, Giurgiu, Teleorman.

În aceste zone se va semnala ceaţă, ce va determina scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

----------------------------

Știre inițială

Meteorologii au emis, sâmbătă dimineaţa, mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă densă, valabile în Bucureşti şi în alte 13 judeţe din sudul şi estul ţării, pe durata următoarelor ore.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 10:00, în Municipiul Bucureşti se va semnala ceaţă şi vizibilitate redusă sub 200 de metri.

Ceaţa va persista până la aceeaşi oră în zonele joase ale judeţelor Călăraşi, Giurgiu, Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Teleorman, Ilfov, Bacău, Vrancea, Galaţi, dar şi în localităţi din Mehedinţi, Olt şi Dolj. În zonele atenţionate vizibilitatea va fi redusă, local, sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close