Antena 3 CNN Actualitate Cod ROȘU de intervenție! Grav accident între un microbuz și un TIR. O persoană a murit la spital

Cod ROȘU de intervenție! Grav accident între un microbuz și un TIR. O persoană a murit la spital

Cod ROȘU de intervenție! Grav accident între un microbuz și un TIR. O persoană a murit la spital
Sursa foto: Foto:IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta/Facebook
06 Iul 2017   •   20:10

UPDATE: O persoană implicată în accidentul care a avut loc joi pe DN 52 între municipiile Alexandria şi Turnu Măgurele a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria. 

"Victima avea 81 de ani. A făcut stop cardiac. A fost supus la multiple traumatisme. A fost resuscitat de două ori", a declarat directorul DSP Teleorman, Mioara Comana, pentru Agerpres.

UPDATE: Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat, la Antena 3, că două elicoptere au preluat două persoane rănite mai grav, una dintre ele fiind minoră. 

Cinci răniţi în accidentul din Teleorman, transportaţi la spitale din Bucureşti

Totodată, Raed Arafat a afirmat că un medic sosit la locul accidentului evaluează în prezent pacienții și va stabili dacă e nevoie ca cele două elicoptere să revină la fața locului sau dacă va fi trimis un alt elicopter.

UPDATE: În accidentul petrecut joi după-amiază pe DN52, la Furculeşti, între Alexandria şi Turnu Măgurele, au fost implicate 17 persoane, un număr de 14 răniţi fiind transportaţi la UPU Alexandria, iar patru dintre aceştia sunt în stare gravă, precizează reprezentanţii IGSU. 

Cele două elicoptere SMURD care au fost solicitate la UPU Alexandria au preluat deja două dintre victimele aflate în stare gravă, pentru a fi transportate la spitale din Capitală. 

Știrea inițială: Un accident grav rutier a avut loc pe DN 52, între Alexandria și Turnul Măgurele. Un TIR s-a ciocnit cu un microbuz.  Răniţii au fost transportaţi la spital, printre care trei copii în stare gravă şi o persoană în stare de inconştientă, care a fost încarcerată. În urma incidentului a fost activat planul roșu de salvare. 

La faţa locului s-au deplasat două echipaje pentru descarcerare, trei echipaje medicale SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi opt echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Teleorman. Două elicoptere SMURD sunt la fața locului.

Starea victimelor rămâne încă incertă, în acest moment se intervine pentru acordarea primului ajutor al acestora. 

Circulaţia pe DN52 este întreruptă, în zona accidentului, pe ambele sensuri. 
 

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close