Antena 3 CNN Actualitate Ce se întâmplă cu răniții în accidentul din Teleorman. Printre ei se află și un copil în stare gravă

Ce se întâmplă cu răniții în accidentul din Teleorman. Printre ei se află și un copil în stare gravă

Ce se întâmplă cu răniții în accidentul din Teleorman. Printre ei se află și un copil în stare gravă
Sursa foto: Foto: IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania/Facebook
06 Iul 2017   •   16:45

Cinci persoane rănite grav în urma accidentului produs joi după-amiază în judeţul Teleorman, pe DN52, sunt transportate la spitale din Bucureşti cu elicopterele şi o autospecială de transport victime multiple ale SMURD, informează IGSU. 

Astfel, un copil şi un adult răniţi în accident au fost preluaţi de la UPU Alexandria cu elicopterele SMURD, ei fiind transportaţi la Spitalul Bagdasar Arseni (copilul) şi la Spitalul Floreasca (adultul). 

De asemenea, trei răniţi adulţi au fost preluaţi cu autospeciala de transport victime multiple, aceştia fiind direcţionaţi spre Spitalul Floreasca. 

În accidentul petrecut joi după-amiază pe DN52, la Furculeşti, între Alexandria şi Turnu Măgurele, au fost implicate 17 persoane, un număr de 14 răniţi fiind transportaţi la UPU Alexandria, iar patru dintre aceştia sunt în stare gravă, precizează reprezentanţii IGSU. La nivelul judeţului Teleorman a fost declanşat planul roşu de intervenţie, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, maior Adrian Gelu Dragomir. 

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close