Antena 3 CNN Actualitate Codrin Ștefănescu: "Ciolacu dorește ceea ce i se spune că trebuie să dorească. PSD e siderat de propunerea de premier"

Codrin Ștefănescu: "Ciolacu dorește ceea ce i se spune că trebuie să dorească. PSD e siderat de propunerea de premier"

Codrin Ștefănescu a avut o primă reacție referitoare la criza politică generată de căderea Guvernului Orban prin moțiune de cenzură.

Codrin Ștefănescu: "Ciolacu dorește ceea ce i se spune că trebuie să dorească. PSD e siderat de propunerea de premier"
06 Feb 2020   •   18:03

Întrebat cum crede că ar trebui rezolvată această criză și ce ar trebui să propună președintele Iohannis, Codrin Ștefănescu a spus că el și cei din PSD au rămas șocați de propunerea de premier făcută de Ciolacu. 

"Trebuie să îl întrebați pe domnul Ciolacu despre aceste lucruri. Ciolacu dorește ceea ce i se spune că trebuie să dorească. Noi ca partid am rămas siderați inclusiv cu propunerea de premier", a declarat Codrin Ștefănescu pentru dcnews

Președintele Klaus Iohannis i-a invitat joi, la Palatul Cotroceni, pe președinții partidelor și formațiunilor politice reprezentate în Parlamentul României, pentru consultări în vederea desemnării candidatului pentru funcția de premier.

Citiți și Consultări la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis, întâlnire cu partidele și formațiunile politice în vederea stabilirii unui nou premier

Marcel Ciolacu a declarat că propunerea de premier făcută este Remus Pricopie, variantă susținută atât de PSD, cât și de Pro România. Ciolacu a precizat că cele două partide au cel mai mare număr de parlamentari conturat în jurul unei singure propuneri.

După consulările cu Iohannis, Marcel Ciolacu a spus că  în cazul în care președintele îl va propune tot pe Ludovic Orban pentru funcția de premier, PSD ia în calcul o sesizare la Curtea Constituțională. 

Citiți și Marcel Ciolacu, după consultări: "Dacă președintele îl propune tot pe Orban, luăm în considerare o sesizare la CCR"

 

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close