Antena 3 CNN Actualitate CODUL RUTIER 2020. Se schimbă Codul Rutier

CODUL RUTIER 2020. Se schimbă Codul Rutier

CODUL RUTIER 2020 Anul care începe miercuri vor intra în vigoare mai multe schimbări ale Codului Rutier, între acestea numărându-se necesitatea ca cei care vor să obțină permis de conducere să aibă cel puțin 10 clase, dar și obligativitatea ca persoanele în vârstă să facă controale medicale mai des.

CODUL RUTIER 2020. Se schimbă Codul Rutier
31 Dec 2019   •   15:58

CODUL RUTIER 2020 Conform celor mai recente modificări ale Codului Rutier, Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor realizează, gestionează şi pune la dispoziţia publicului o aplicaţie informatică, în mod gratuit, printr-un serviciu on-line, pe pagina proprie de internet, pentru a se verifica situaţia înmatriculării unui vehicul, precum şi motivul suspendării înmatriculării acestuia.

În plus, persoanele în vârstă care încă mai doresc să conducă pe drumurile publice vor fi obligați să facă mai des controlul medical.

CODUL RUTIER 2020 Noile reglementări ale Codului Rutier prevăd și ca cei care sunt prinşi vorbind la telefon în timp ce se află la volan să poată fi sancționați prin suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

×
Subiecte în articol: codul rutier
Parteneri
x close