Colonelul care l-a prins pe criminalul Mihaelei Runceanu, despre tragedia din Caracal: Polițiștii nu au intrat în casă pentru că aveau interese ca Dincă să fie acoperit

11 Aug 2019   •   18:15
Colonelul care l-a prins pe criminalul Mihaelei Runceanu, despre tragedia din Caracal: Polițiștii nu au intrat în casă pentru că aveau interese ca Dincă să fie acoperit sursă foto: captură Antena 3 Exclusiv

Colonelul în rezervă Costică Ionescu, fost șef la serviciul Omoruri din Capitală din Sectorul 4, este și agentul care l-a prins pe criminalul Mihaelei Runceanu.

Colonelul Ionescu a precizat la emisiunea ”Voi cu Voicu” că au existat greșeli mari ale autorităților în cazul Caracal, începând cu ministrul de Justiție până la ultimul sergent de la intrarea în secția de Poliție.

„Au pierdut ușor, ușor din fermitatea legală. Eu în meserie mea am învățat 90% din greșelile altora. Îi interesează doar ceea ce lor le iese. Nu au intrat în casă pentru că au avut interese în a acoperi”, a precizat Costică Ionescu, fost responsabil la serviciul Omoruri, Sectorul 4. 

Acesta a mai adăugat că vinovații trebuie să primească închisoare de cel puțin cinci ani.

Citește Și Fost șef la Omoruri, mărturii despre cazul Caracal: „Dincă preda marfa mai departe. Luiza nu este moartă”

Parteneri
sati
x close