Antena 3 CNN Actualitate Comisarul Şaptebani, fost şpăgar la Moraviţa, este acum şef la vama Jimbolia

Comisarul Şaptebani, fost şpăgar la Moraviţa, este acum şef la vama Jimbolia

Comisarul Şaptebani, fost şpăgar la Moraviţa, este acum şef la vama Jimbolia
Sursa foto: Foto: Mediafax
23 Feb 2012   •   20:19

Comisarului Cristian Şaptebani, fostul şef la Moraviţa, îi merge din plin. Asta la un an de când DNA îi sălta cu elicopeterele pe subordordonaţii săi de la vama Moraviţa.

Şaptebani a fost avansat în grad, fiind acum comisar, şi are şi o nouă funcţie cu greutate. Din 24 ianuarie a fost numit şeful punctului de trecere a frontierei Jimbolia, după ce a pierdut concursul pentru funcţia de şef al Poliţiei de Frontieră Caraş Severin în favoarea adjunctului său, comisarul şef Florin Bulgariu, cumnatul actualului şef de la Combaterea Infracţionalităţii, informează pressalert.ro

Deşi subordonaţii săi au declarat că i-au dat şpagă, iar investigatorul DGA că, în calitate de şef la Moraviţa, Şaptebani a dat drumul în ţară maşinilor pline cu ţigări de contrabandă, acesta a fost avansat după descinderile din vămi.

Numirea lui Şaptebani la vama Jimbolia îi asigură acestuia o funcţie cheie, având în vedere că este al doile punct de trecere a frontierei din Timiş de la graniţa cu Serbia.

Caracteristica definitorie pentru vama Jimbolia este liniştea – aici nu au fost descinderi şi nu s-a auzit de nici un fel de captură de ţigări de contrabandă în ultimul an.

Şaptebani nu este singurul anchetat de DNA care a fost numit într-o funcţie de conducere în Poliţia de Frontieră – subcomisarul Iosif Nicoară fiind “uns” , recent,şeful serviciului judeţean al Poliţiei de Frontieră Timiş




×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close