Antena 3 CNN Actualitate Concurs de fotografie, semnal de alarmă în privinţa dezastrelor naturale

Concurs de fotografie, semnal de alarmă în privinţa dezastrelor naturale

Dezastrele naturale sunt tot mai dese, iar de la an la an consecinţele sunt din ce în ce mai grave. Pentru a le aduce aminte românilor cât de importantă este o asigurare împotriva dezastrelor naturale, PAID a organizat o nouă ediţie a proiectului ReExpoziţia, un concurs de fotografie care încearcă să tragă un semnal de alarmă în privinţa dezastrelor naturale.

de Georgiana Adam    |    26 Noi 2023   •   13:36

"ReExpoziţia este un concurs fotografic dedicat atât profesioniştilor, cât şi amatorilor şi are drept scop popularizarea ideii că dezastrele naturale se întâmplă oricând", a declarat Cosmin Tudor, director dezvoltare PAID.

În competiţie se pot înscrie atât fotografi profesionişti, cât şi amatori, iar premiile puse la bătaie nu sunt deloc de ignorat. Chiar şi juriul a fost ales pe sprânceană: Dan Negru, Ioana Ginghină şi Vlad Eftenie vor fi cei care vor alege câştigătorul acestei ediţii.

"Concursul are premii de peste 5.000 de euro. Se pot înscrie persoanele, atât profesionişti, cât şi amatori, până în luna februarie", a explicat directorul PAID România.

Înscrierea fotografiilor se poate realiza pe site-ul re-expozitia.ro prin intermediul unui formular simplu.

Câştigătorii vor fi aleşi după 23 februarie 2024.

Alături de noi încă de la prima ediție, Vlad Eftenie vă invită să înscrieți, în competiția #ReExpoziția, cele mai...

Publicată de PAID România pe Duminică, 26 noiembrie 2023

×
Subiecte în articol: PAID
Parteneri
O româncă prezidează completul de judecători pentru Netanyahu
x close