Antena 3 CNN Actualitate Conflict armat în Timişoara: Un tânăr a fost împuşcat în gât, piept, spate, mâini şi picioare! (VIDEO)

Conflict armat în Timişoara: Un tânăr a fost împuşcat în gât, piept, spate, mâini şi picioare! (VIDEO)

Conflict armat în Timişoara: Un tânăr a fost împuşcat în gât, piept, spate, mâini şi picioare! (VIDEO)
Sursa foto: Tanar impuscat
28 Mai 2009   •   11:20

Focuri de armă, în plină stradă, miercuri-noapte în Timişoara. Doi tineri - un băiat şi prietena sa - au ajuns la spital, după ce au fost împuşcaţi de un rival al băiatului. Se pare că scandalul a pornit de la nişte răfuieli mai vechi.

Tânărul de 22 de ani se plimba cu maşina prin oraş împreună cu prietena sa. L-a văzut pe stradă pe un mai vechi rival de-al său, a oprit şi a început cearta.

De aici şi până la bătaie nu a fost decât un pas. După ce şi-au împărţit pumni şi picioare, rivalul a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă.

Băiatul de 22 de ani, alături de iubita sa au ajuns la spital cu mai multe răni. Tânărul a fost împuşcat în gât, în piept, în spate, mâini şi picioare, iar fata în umăr.

Imediat după ce şi-a descărcat arma, pistolarul s-a făcut nevăzut.

Acum un an, poliţiştii timişoreni au mai intervenit într-un scandal în care protagonişti erau tot cei doi tineri.

Poliţiştii continuă cercetarile pentru a stabili dacă bărbatul de 36 de ani avea permis de port armă şi în ce măsură a încălcat regimul armelor şi muniţiilor.



Antena 3

×
Subiecte în articol: impuscat Timisoara
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close