Antena 3 CNN Actualitate Constanţa. O bandă de hoţi a furat 30 de porci pentru a-i da săracilor

Constanţa. O bandă de hoţi a furat 30 de porci pentru a-i da săracilor

Constanţa. O bandă de hoţi a furat 30 de porci pentru a-i da săracilor
Sursa foto: Foto: Antena 3
06 Dec 2010   •   21:45

Robin Hood şi gaşca lui au dat o spargere tocmai la o crescătorie de porci din Constanţa. Au omorât şi tranşat peste 30 de animale, chiar în cocină, fără ca paznicii să audă nimic. Ba chiar au lăsat un bilet în care i-au mulţumit proprietarului şi i-au explicat de ce i-au furat porcii: pentru a-i da la săraci.

Sunt scene dintr-un masacru de dinainte de Crăciun. 34 de porci n-au mai apucat să prindă Ignatul. O bandă de haiduci moderni, utilaţi cu maşină de teren şi câteva ponturi grase a atacat această crescătorie din Constanţa. Aveau de anihilat doi paznici. Pe unul îl rezolvase somnul într-o cămăruţă, chiar lângă porci. Iar celălalt se plimba pe-afară.

Haiducii ştiau că porcii valorează mai mult tranşaţi decât vii. Aşa că i-au tăiat chiar la locul acţiunii. 34 de porci au fost sacrificaţi şi înghesuiţi prin această fereastră spre maşina de fugă.

Proprietarul n-a rămas chiar cu mâna goală. Hoţii au tăiat mai mult decât au putut duce. Aşa că i-au lăsat stăpânului 10 porci tăiaţi. Şi un bilet: "Ţi-am furat porcii pentru că dumneata eşti bogat. Vrem să fim şi noi bogaţi. O să dăm şi la săraci!!! Mulţumim!!!"

 

Haiducii au mai promis în bilet că vor da şi la săraci din prada lor. O pradă destul de grasă, dacă ne gândim că paguba adusă proprietarului porcilor este de aproape jumătate de miliard de lei vechi. Haiducii sunt căutaţi acum în tot judeţul, iar păgubitul este convins că pontul a plecat de la un angajat de-al său.

×
Subiecte în articol: porci hoti
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close