Antena 3 CNN Actualitate Constanţa. O fetiţă a născut doi copii după ce a fost abuzată de tatăl adoptiv (VIDEO)

Constanţa. O fetiţă a născut doi copii după ce a fost abuzată de tatăl adoptiv (VIDEO)

Constanţa. O fetiţă a născut doi copii după ce a fost abuzată de tatăl adoptiv (VIDEO)
23 Sep 2010   •   19:46

Poveste cumplită în Constanţa. La vârsta la care alte fete se joacă cu păpuşile şi merg la şcoală, o fetiţă din Constanţa dădea naştere unui copil. La doar 12 ani, aceasta era abuzată constant de iubitul mamei sale, care nu s-a oprit aici. Câţiva ani mai târziu, fetiţa dădea naştere celui de-al doilea copil, al aceluiaşi bărbat. Totul a ieşit la iveală abia când femeile, exasperate de bătăile primite, au mers la poliţie.

La 12 ani, fetiţa a înţeles că iubitul mamei o iubeşte altfel decât pe fratele ei. ?Prin promisiuni că ar fi tratată preferenţial, cum zice fata ca o prinţesă, a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta. La vârsta de 13 ani fetiţa a dat naştere unui copil?, a declarat comisarul Ovidiu Grosu, şeful poliţiei Murfatlar.

Dar coşmarul era departe de a se fi încheiat. ?Ulterior, această relaţie a continuat de-a lungul anilor, fetiţa dând în 2007 naştere celui de-al doilea copil. Mama - fetiţa - a fost determinată să ascundă relaţia promiţându-i-se că va fi tratată preferenţial sau chiar că va fi alungată din locuinţă?, a precizat Ovidiu Grosu.

Iar povestea oficială a fost că... ?a învăţat-o să declare că a fost victima unui viol comis de un militar în termen, fără să sesizeze organele de poliţie?, potrivit şefului Poliţiei Murfatlar.

?Mai sunt oameni violenţi. A fost şi violent. Acum se comportă frumos ce pot să zic? El creşte copiii?, spune mama fetiţei.

Relaţia interzisă a continuat până anul trecut, când bătăile şi abuzurile le-au făcut pe cele două femei să îl reclame la poliţie.

?S-a ajuns la concluzia că motivul pentru care au fost alungate ar fi o eventuală gelozie faţă de un eventual prieten pe care l-ar avea fetiţa?, a mai spus Ovidiu Grosu.

Probele ADN au confirmat de curând că iubitul mamei a abuzat de fata ei.

?Acest caz a intrat în atenţia Protecţiei Copilului, care va demara o anchetă ca să verifice condiţiile în care aceşti copii trăiesc şi dacă minora a fost abuzată de bărbat?, a spus Mihaela Rristea, de la Protecţia Copilului.

Poliţiştii i-au întocmit bărbatului un dosar de urmărire penală. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă ani grei de închisoare.

Observator

 

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close