Antena 3 CNN Actualitate Constanţa. Revoltă din cauza programului de caniculă al instituţiilor (VIDEO)

Constanţa. Revoltă din cauza programului de caniculă al instituţiilor (VIDEO)

Constanţa. Revoltă din cauza programului de caniculă al instituţiilor <font color=red>(VIDEO)</font>
25 Iul 2007   •   18:15

Măsurile anti-caniculă au provocat isterie la Constanţa. Funcţionarii publici au fost la un pas să fie luaţi la bătaie de angajatorii nemulţumiţi de programul special al instituţiei, pe vreme de caniculă. Oamenii s-au aşezat la coadă încă de la primele ore ale dimineţii. Angajatorii sperau că vor reuşi să îşi depună documentele la administraţia financiară în timp util. Nu a fost aşa. La ora 11.00 portarii au închis uşile şi le-au spus patronilor să revină la ora 18.00. Acest lucru i-a enervat peste măsură pe angajatori, care nu au mai ţinut cont de nicio restricţie şi au intrat cu forţa în biroul directorului, căruia i-au cerut explicaţii.

Până la o bătaie în toată regula nu a mai fost decât un pas, oamenii considerând programul special pentru caniculă o bătaie de joc la adresa lor. În ciuda eforturilor depuse de paznici, mulţimea furioasă a reuşit să intre cu forţa în clădire.

Avertizarea de cod portocaliu pentru judeţul Constanţa se va ridica miercuri seară, iar de joi instituţiile publice vor reveni la programul normal.

Observator

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close