Antena 3 CNN Actualitate Constanţa. Un şofer a intrat cu maşina pe plajă, aproape de valurile mării

Constanţa. Un şofer a intrat cu maşina pe plajă, aproape de valurile mării

Constanţa. Un şofer a intrat cu maşina pe plajă, aproape de valurile mării
Sursa foto: Foto: INTACT Images
25 Iun 2011   •   23:38

În România, legea e făcută ca să fie încălcată. Ne-a demonstrat-o încă o dată, dacă mai era nevoie, un tânăr care a intrat cu maşina pe plaja din Mamaia până aproape de valurile mării. Conform legii, ar fi trebuit să plătească o amendă usturătoare. Dar şoferul cu pricina nu a fost tras la răspundere de nimeni. Poate că pentru asta trebuia să calce un om...

De data aceasta nu a fost vorba de aşa ceva, pentru că şoferul a intrat cu maşina pe plaja din Mamaia seara, când oamenii deja plecaseră.

Cu maşina plină cu prieteni, şoferul a trecut, cu nonşalanţă, chiar pe lângă un panou pe care scrie că nu e voie cu autovehicule pe plajă. Ba, mai mult, a dat la o parte şi o barieră care îi bloca accesul şi a traversat aproape o sută de metri de nisip, până la o barcă trasă lângă malul mării.

Când a văzut camera de filmat, şoferul s-a urcat la volan şi a demarat în trombă. Evident, spre locul destinat parcării.

Prietenii i-au găsit şi scuze. A trebuit să încalce legea, spun ei, pentru că au avut de cărat un motor foarte greu până la barcă. Şi, din câte se pare, singura modalitate de a face asta era să-l care cu maşina. Cel mai probail, şoferul nu va păţi nimic pentru fapta lui. Pentru că în zonă nu se afla nicio patrulă de Poliţie.

 

×
Subiecte în articol: Mamaia sofer
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close