Antena 3 Actualitate Constanţa. Un şofer a intrat cu maşina pe plajă, aproape de valurile mării

Constanţa. Un şofer a intrat cu maşina pe plajă, aproape de valurile mării

25 Iun 2011   •   23:38
Constanţa. Un şofer a intrat cu maşina pe plajă, aproape de valurile mării
Sursa foto: Foto: INTACT Images

În România, legea e făcută ca să fie încălcată. Ne-a demonstrat-o încă o dată, dacă mai era nevoie, un tânăr care a intrat cu maşina pe plaja din Mamaia până aproape de valurile mării. Conform legii, ar fi trebuit să plătească o amendă usturătoare. Dar şoferul cu pricina nu a fost tras la răspundere de nimeni. Poate că pentru asta trebuia să calce un om...

De data aceasta nu a fost vorba de aşa ceva, pentru că şoferul a intrat cu maşina pe plaja din Mamaia seara, când oamenii deja plecaseră.

Cu maşina plină cu prieteni, şoferul a trecut, cu nonşalanţă, chiar pe lângă un panou pe care scrie că nu e voie cu autovehicule pe plajă. Ba, mai mult, a dat la o parte şi o barieră care îi bloca accesul şi a traversat aproape o sută de metri de nisip, până la o barcă trasă lângă malul mării.

Când a văzut camera de filmat, şoferul s-a urcat la volan şi a demarat în trombă. Evident, spre locul destinat parcării.

Prietenii i-au găsit şi scuze. A trebuit să încalce legea, spun ei, pentru că au avut de cărat un motor foarte greu până la barcă. Şi, din câte se pare, singura modalitate de a face asta era să-l care cu maşina. Cel mai probail, şoferul nu va păţi nimic pentru fapta lui. Pentru că în zonă nu se afla nicio patrulă de Poliţie.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close