Antena 3 CNN Actualitate Constănțeanul care și-a ucis cumnata cu 42 de lovituri de cuțit a fost arestat

Constănțeanul care și-a ucis cumnata cu 42 de lovituri de cuțit a fost arestat

Un bărbat din Constanța a fost arestat preventiv după ce a omorât-o pe sora iubitei sale cu 42 de lovituri de cuțit. Procurorii îl acuză de omor calificat prin cruzime.

Constănțeanul care și-a ucis cumnata cu 42 de lovituri de cuțit a fost arestat
de Gabriel Dano    |    20 Sep 2021   •   17:52

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa îl acuză pe tânărul din Constanța de omor calificat, după ce a omorât-o pe sora iubitei sale prin acte de cruzime extremă. Procurorii spun că duminică, în jurul orei 17.00, între bărbat și iubita sa a izbucnit un conflict spontan, aceasta dorind să se despartă de individ. În sprijinul femeii a intervenit sora sa.

Agresorul a ucis-o pe sora iubitei sale. Procurorii spun că aceasta a fost înjunghiată cu cuţitul în zonele toracelui, abdomenului şi membrelor în mod repetat, potrivit Mediafax.

„I-a provocat nu mai puţin de 42 de plăgi înjunghiate, leziuni ce au dus la moarte, prin acţiunea sa de violenţă agresorul dând dovadă de cruzime faţă de victimă”, spun procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa a admis cererea.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close