Antena 3 CNN Actualitate Contractul de execuţie a Autostrăzii Bucureşti-Braşov, între Bucureşti şi Ploieşti, a fost reziliat

Contractul de execuţie a Autostrăzii Bucureşti-Braşov, între Bucureşti şi Ploieşti, a fost reziliat

Contractul de execuţie a Autostrăzii Bucureşti-Braşov, între Bucureşti şi Ploieşti, a fost reziliat
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Apr 2011   •   13:38
Ministerul Transporturilor a emis prima notificare de reziliere a contractului pentru tronsonul Moara Vlăsiei – Ploieşti din cauza cererii consorţiului constructor de majorare a preţului cu 47%, conform Mediafax.

Consorţiul este format din UMB Spedition, Pa&Co International, Euroconstruct Trading '98 şi Com-Axa, firme ce aparţin oamenilor de afaceri Dorinel Umbrărescu, Costel Căşuneanu, respectiv Dan Besciu.

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu a declarat: "Este o notificare prealabilă pentru rezilierea contractului pentru Moara Vlăsiei – Ploieşti. Constructorul a părăsit şantierul şi solicită majorarea preţului cu 47%”

De asemenea, Anca Boagiu a declarat că în luna august vor fi selectaţi noi constructori.

Tronsonul Moara Vlăsiei – Ploieşti are o lungime de 42,5 kilometri. Consorţiul a câştigat licitaţia pentru construirea acestui segment în 2006.

Valoarea iniţială a lucrării a fost de 702,58 de milioane lei, fără TVA, valoare ce a crescut ulterior, în 2009, la 883,7 milioane de lei fără TVA.

×
Subiecte în articol: autostrada tronson
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close