Antena 3 CNN Actualitate Controale la beneficiarii programului Start-Up Nation 2018 anunțate de ministrul Virgil Popescu

Controale la beneficiarii programului Start-Up Nation 2018 anunțate de ministrul Virgil Popescu

Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri va realiza, din prima parte a anului viitor, controale la firmele care au câştigat bani prin programul Start-Up Nation 2018, pentru a verifica unde au fost folosiţi banii şi dacă au fost păstrate locurile de muncă din proiectul iniţial, a declarat ministrul de resort, Virgil Popescu, într-un interviu acordat AGERPRES.

Controale la beneficiarii programului Start-Up Nation 2018 anunțate de ministrul Virgil Popescu
Sursa foto: foto- Facebook
18 Dec 2019   •   11:26

"Cu certitudine vă spun că voi trimite controale să văd şi eu exact pe ce s-au cheltuit banii pe acest faimos program 2018 de succes, poate că aşa este, poate că e bine, dar vrea vă văd că aceia care au luat punctaje suplimentare cu 4, 5, 6, 10 salariaţi îi mai şi ţin. Pentru că una este să ai o afacere de succes şi să fii corect şi alta este să măresc numărul de angajaţi şi să obţin un punctaj suplimentar. Vom face o evaluare clară a tuturor programelor Start-Up Nation în prima parte a anului viitor, pentru că vreau să prezint tuturor ceea ce s-a întâmplat. Dacă vor fi probleme, le voi prezenta, dacă nu, voi spune că nu au fost probleme cu Start-Up Nation 2018", a precizat ministrul.

Potrivit acestuia, există foarte multe proiecte scoase la vânzare pe internet, ceea ce arată că scopul programului guvernamental, de a crea o generaţie de antreprenori, nu a fost atins.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close