Antena 3 CNN Actualitate Copil de trei ani din Vaslui, la un pas de moarte după ce a rămas spânzurat într-un gard

Copil de trei ani din Vaslui, la un pas de moarte după ce a rămas spânzurat într-un gard

Un copil de tre ani se zbate între viață și moarte după ce a rămas cu gâtul spânzurat într-un gard. Accident cumplit a avut loc în satul Rotari, Vaslui.

Copil de trei ani din Vaslui, la un pas de moarte după ce a rămas spânzurat într-un gard
Sursa foto: Foto: Vremea Noua
15 Mai 2020   •   14:34

Băiețelul a ieșit afară în curte să se joace. Mama lui a ieșit după 20 de minute afară și l-a găsit pe copil agățat de un gard, cu gâtul într-o sfoară.

Vecinii au sunat imediat la 112 și au anunțat incidentul tragic. Un elicopter SMURD a fost solicitat de urgență, la Puiești.

Elicopterul care se îndrepta la un alt caz din Bacău, se afla chiar deasupra Puieștiului, a preluat imediat copilul și l-a transportat la Iași, la Spitalul de Pediatrie „Sf. Maria”. Cadrele medicale de pe ambulanță spun că inima copilului a repornit, dar starea sa este foarte gravă, deoarece având în vedere că micuțul a stat fără oxigen un timp prea mare, starea sa neurologică este compromisă. 

Creierul micuțului a suferit din cauza lipsei de oxigen. Prognosticul, foarte rezervat

”Copilul nu era la momentul respectiv supraveghiat. Prognosticul rămâne rezervat. Inima lui a pornit, dar creierul lui a avut de suferit, din cauza lipsei de oxigen. S-a aflat în stop cardio-respirator, aproximativ 20 de minute și prin urmare, prognosticul este foarte rezervat ”, Daniel Ungureanu, purtător de cuvânt SAJ Vaslui, pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: copil
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close