Antena 3 CNN Actualitate Un copil de patru ani a fost abandonat de familie într-un bloc din Bucureşti

Un copil de patru ani a fost abandonat de familie într-un bloc din Bucureşti

Un copil în vârstă de patru ani a fost abandonat de familie în scara unui bloc din Bucureşti. El a fost găsit de oamenii care locuiesc în bloc, însă nimeni nu l-a dat dispărut.

Un copil de patru ani a fost abandonat de familie într-un bloc din Bucureşti
Sursa foto: Pixabay
de Alin Tarnovschi    |    29 Dec 2021   •   16:58

Secția 7 Poliție a fost sesizată seara trecută că în scara unui bloc de din Sectorul 2 a fost găsit un băiețel de aproximativ 4 ani, care nu a putut decât să își spună numele, informează Poliția Capitalei.

Copilul a fost plasat de urgență într-un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului și au început cercetările pentru găsirea familiei, având în vedere că nimeni nu a sesizat dispariția copilului.

Miercuri, polițiștii au reușit identificarea tatălui și a bunicului băiețelului. Cei doi au fost duși la poliție.

Se fac cercetări pentru rele tratamente aplicate minorului și abandon de familie.

"În seara de 28 decembrie 2021, prin apel 112, Secția 7 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că în scara unui bloc de din sectorul 2 a fost găsit un băiețel, de aproximativ 4 ani, care nu a putut decât să își spună numele. 

Minorul a fost plasat de urgență într-un centru al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, fiind declanșate cercetări pentru identificarea familiei, având în vedere că nimeni nu a sesizat dispariția copilului.

În această dimineață, Serviciul de Investigații Criminale Sector 2 Poliție a reușit identificarea și depistarea tatălui și a  bunicului care au fost conduși la secția de poliție.

În cauză sunt efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului și abandon de familie, urmând a se stabili contextul în care s-a produs evenimentul", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Subiecte în articol: București
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close