Antena 3 CNN Actualitate Copil strâns de gât și dat cu capul de parchet de un coleg de la grădiniță: “A vrut să mă omoare”

Copil strâns de gât și dat cu capul de parchet de un coleg de la grădiniță: “A vrut să mă omoare”

Incident deosebit de grav petrecut la o grădinița Ploiești. Un copil a fost strâns de gât de un coleg până a leșinat! nPărinții spun că nu este prima dată când copilul agresor, în vârstă de 6 ani, face astfel de gesturi. După ce copilul său a fost strâns de gât și dat cu capul de parchet, unul din părinți a luat atitudine și a formulat plângere la poliție.

Copil strâns de gât și dat cu capul de parchet de un coleg de la grădiniță: “A vrut să mă omoare”
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    25 Sep 2020   •   19:00

Pe data de 21 septembrie, copilul agresat s-a plâns seara acasă că îl doare foarte rău capul. După a fost întrebat ce s-a întâmplat, acesta a povestit că a fost dat cu capul de parchet de colegul de grupă care îl mai agresase și în trecut.

A doua zi, când a mers să-l ia de la grădiniță, fiul său avea urme de violență pe gât și când l-a întrebat ce a pățit, copilul i-a povestit că a fost strâns de gât de același coleg până a leșinat, scrie ziarulincomod.ro.

“A vrut să mă omoare și m-a strâns de gât până m-a lăsat fără aer”, a povestit băiatul său. A vorbit imediat cu tatăl copilului agresiv și cu educatoarea, în prezența copiilor, și așa au aflat că se jucau de-a hoții de mașini, când copilul agresiv l-a pus la pământ pe celălalt și l-a strâns de gât, strigând “te omor”, o joacă ce ar fi putut avea un final tragic.

Cum la grădiniță nu i s-a oferit nicio soluție pentru ca incidentul să nu se mai repete, părinții copilului agresat au decis să-și caute dreptatea și o soluție la autorități. Au sesizat Protecția Copilului, Inspectoratul Școlar Prahova și Poliția Prahova.  Au mers cu copilul și la Serviciul de Medicină Legală pentru a obține un certificat medico-legal referitor la semnele de pe gât și a depus plângere penală la poliție pentru neglijență în serviciu din partea angajaților grădiniței.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close