Antena 3 CNN Actualitate Copilul de trei ani din Vaslui, ars de rufele de pe sobă a ajuns la București. Medic: Sper într-o minune!

Copilul de trei ani din Vaslui, ars de rufele de pe sobă a ajuns la București. Medic: Sper într-o minune!

Copilul de trei ani din Vaslui, ars de rufele de pe sobă a ajuns la București. Medic: Sper într-o minune!
17 Noi 2019   •   09:20

Copilul în vârstă de 3 ani, de la Vaslui, cu arsuri pe 75% din suprafața corpului, a ajuns aseară, în jurul orei 21.00, la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din București.

 O echipă de medici de la Ministerul Sănătății, condusă de secretarul de stat, conf.dr. Horațiu Moldovan, a așteptat sosirea echipajului TIM care aducea pacientul de la Iași.

 ”L-am examinat și eu ca medic pe acest copil, în sala de operații și sper într-o minune. Starea micuțului pacient este destul de gravă, prognosticul meu fiind destul de rezervat, însă poate fi și o evoluție favorabilă, fiindcă este pe mâna celor mai buni specialiști. În acest caz toată lumea și-a făcut bine treaba, de la cei de le Ambulanța Vaslui, până la personalul medical de la Spitalul Sf. Maria din Iași, dar și cei de la echipajul TIM care l-au adus la București. Cazul a fost manageriat corect”, a spus secretarul de stat, conf. dr. Horațiu Moldovan.

Un copil de trei ani din Vaslui era să ardă de viu în casă. Hainele puse la uscat de mama sa pe sobă au luat foc și au căzut peste el în timp ce el dormea.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close