Antena 3 CNN Actualitate Corina Crețu: Uniunea Europeană a finanţat în zona Făgăraş, Sibiu şi Braşov proiecte de peste 800 de milioane de euro

Corina Crețu: Uniunea Europeană a finanţat în zona Făgăraş, Sibiu şi Braşov proiecte de peste 800 de milioane de euro

Corina Crețu: Uniunea Europeană a finanţat în zona Făgăraş, Sibiu şi Braşov proiecte de peste 800 de milioane de euro
Sursa foto: Foto: Corina Crețu/Facebook
25 Feb 2019   •   13:09

Uniunea Europeană a finanţat în zona Făgăraş, Sibiu şi Braşov proiecte de peste 800 de milioane de euro, bani care au contribuit la creşterea calităţii vieţii cetăţenilor, a declarat comisarul european pentru Politica Regională, Corina Creţu, care s-a aflat luni în vizită la Făgăraş. 

"Mi-a făcut o deosebită plăcere să fiu astăzi în Făgăraş şi să mă întâlnesc cu reprezentanţi ai administraţiei locale din Sibiu, Braşov şi Făgăraş, cei care sunt cei mai apropiaţi de cetăţeni şi primii care îşi asumă răspunderea pentru punerea în aplicare a proiectelor derulate cu fonduri europene. Le-am mulţumit pentru eforturile depuse în implementarea proiectelor cu fonduri structurale şi, totodată, i-am felicitat pentru modul în care au folosit banii europeni pentru a transforma oraşul Făgăraş, dar şi imaginea judeţelor Braşov şi Sibiu. Uniunea Europeană a finanţat în zona Făgăraş, Sibiu şi Braşov proiecte de peste 800 de milioane de euro, bani care au contribuit la creşterea calităţii vieţii cetăţenilor. UE a susţinut aici investiţii pentru modernizarea transportului urban, dezvoltarea infrastructurii de sănătate, eficienţă energetică, susţinerea mediului de afaceri şi, nu în ultimul rând, modernizarea infrastructurii de apă şi canalizare. Fondurile politicii de coeziune vor continua să sprijine dezvoltarea acestei zone", a scris Corina Creţu pe Facebook.

×
Parteneri
Trei români au murit LIVE pe Facebook, într-un accident la Strasbourg
x close