Antena 3 CNN Actualitate Corneliu Alexa, directorul ISC Vaslui filmat beat la serviciu, a fost dat afară de superiorii de la București

Corneliu Alexa, directorul ISC Vaslui filmat beat la serviciu, a fost dat afară de superiorii de la București

Directorul Inspectoratul în Construcții al județului Vaslui, Corneliu Alexa, a fost dat afară de superiorii de la București, după ce a fost filmat beat la locul de muncă.

Corneliu Alexa, directorul ISC Vaslui filmat beat la serviciu, a fost dat afară de superiorii de la București
Sursa foto: vremeanoua.ro
27 Feb 2020   •   14:39

Corneliu Alexa a rămas fără functia de director si părăsește în mod rușinos instituția în care a lucrat atâtia ani, după ce șefii lui au vãzut imaginile în care acesta abia se ține de masă si înjura birjăreste, scriu jurnaliștii de la vremeanoua.ro.

Potrivit unui comunicat oficial, ministrul Lucrãrilor Publice, Dezvoltării si Administratiei, Ion Stefan, a dispus încetarea raporturilor de serviciu ale directorului Inspectoratului de Stat în Constructii (ISC) Vaslui, Corneliu Alexa.

În data de 24 februarie, ziariștii l-au găsit pe directorul ISC Vaslui în biroul său, clătinându-se și abia vorbind. Acesta a vorbit despre controalele în teren, pentru siguranța clădirilor.

„Tu ai venit să vezi, aicea… deci… întotdeauna tu mă întrebi că******** astea… mă doare în p…ă pe mine, când se întâmplã… Ai înteles, meseriaşule” Nu mor caii când vor câinii. Caii mor când… mă doare în p…ă”, a spus Alexa.

×
Subiecte în articol: Corneliu Alexa
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close