Antena 3 CNN Actualitate Corpul de control al primarului general, trimis la RATB

Corpul de control al primarului general, trimis la RATB

Corpul de control al primarului general, trimis la RATB
06 Ian 2017   •   12:28

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, vineri, că a trimis Corpul de control la RATB, fiind nemulţumită de felul în care reprezentanţii regiei au respectat dispoziţiile sale, potrivit Agerpres.

"Am mai avut o nemulţumire - şi am reacţionat prompt - atât în ceea ce priveşte trotuarele, cât şi în ceea ce priveşte staţiile RATB. (...) Nu am fost mulţumită de cum au respectat dispoziţiile mele reprezentanţii RATB, lucru pentru care am dispus trimiterea Corpului de control al primarului general în misiune ad-hoc, azi dimineaţă, pentru a vedea de ce ceea ce noi am decis ieri nu s-a respectat. Am spus şi am dispus, de asemenea, să fie chemaţi angajaţi de acasă, dacă sunt mai mulţi în concediu. Am dispus scoaterea în trafic a mai multor maşini şi au scos doar 11 în plus, lucru care nu este în măsură să ne mulţumească. Voi face mai spre seară un raport complet în ce priveşte RATB", a spus ea, după Comandamentul de iarnă convocat la sediul Poliţiei Locale.

Joi, la Comandamentul de iarnă convocat la sediul Primăriei Generale, Gabriela Firea a cerut ca RATB să ia toate măsurile necesare pentru ca bucureştenii să nu stea mult în trafic sau în staţii.

"Să se facă un plan al autobuzelor, troleibuzelor şi tramvaielor. Eventual, mai chemaţi de acasă dacă sunt concedii, pentru a acoperi această perioadă dificilă din punct de vedere al condiţiilor meteo, cu un ger năprasnic şi cu zăpadă viscolită, astfel încât să nu se întâmple îmbolnăviri grave şi să nu existe probleme în staţiile RATB", a declarat edilul general.

Daniel Titu, director exploatare RATB, a declarat, la momentul respectiv, că regia este pregătită pentru a respecta graficul de circulaţie planificat, dar şi că toate autobuzele şi troleibuzele sunt dotate cu anvelope de iarnă. El a mai precizat că parcul de tramvaie, troleibuze şi autobuze a fost suplimentat cu câteva vehicule în luna decembrie şi a menţionat că numărul concediilor de odihnă este mai mic decât cel planificat lunar pe parcursul anului.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea RATB
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close