Antena 3 CNN Actualitate Coșmarul pe care Mihaela îl trăia alături de soțului ei era cunoscut colegelor de la spital. „A fost bătută cu scaunul chiar de Ziua Națională”

Coșmarul pe care Mihaela îl trăia alături de soțului ei era cunoscut colegelor de la spital. „A fost bătută cu scaunul chiar de Ziua Națională”

Coșmarul pe care Mihaela îl trăia alături de soțului ei era cunoscut colegelor de la spital. „A fost bătută cu scaunul chiar de Ziua Națională”
31 Dec 2019   •   14:05

Este doliu la Spitalul Județean de Urgență Vaslui după ce Mihaela Enache, una dintre cele mai apreciate asistente, s-a stins din viață pe patul unui spital din Iași. Luni seara, după aproape trei săptămâni de comă, inima femeii a încetat să mai bată.

In momentul internării, starea de sănătate a asistentei era foarte gravă, aceasta fiind, vreme îndelungată, victima bătăilor administrate de propriul soț, psiholog în cadrul Poliției de Frontieră Vaslui

Citește și: A murit Mihaela, asistenta medicală din Vaslui băgată în comă de soţul ei, psiholog la Poliția de Frontieră

Coșmarul pe care asistenta medicală îl trăia acasă era cunoscut colegilor ei de muncă. Nu de puține ori aceasta venea plină de vânătăi la serviciu, după ce soțul o bătea fără milă.

“Spunea că nu mai poate trăi alături de el, că mereu o bate. A bătut-o și de 1 decembrie, a bătut-o și miercuri (n.r. 4 decembrie), cu o zi înainte de a se interna în spital. De multe ori soțul îi lua cardul pe care îi intra salariul, iar banii îI băga în jocurile de noroc. Ne-a spus că din cauza bătăilor de multe ori a fost nevoită să plece de acasă de frica lui”, declara pentru vremeanouă.ro, în urma cu trei săptămâni, o colegã de-a asistentei
 

×
Subiecte în articol: mihaela enache
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close