Antena 3 CNN Actualitate Craiova. Un agent de pază de la Triajul CFR a murit, după ce a fost lovit de un tren

Craiova. Un agent de pază de la Triajul CFR a murit, după ce a fost lovit de un tren

Craiova. Un agent de pază de la Triajul CFR a murit, după ce a fost lovit de un tren
04 Noi 2008   •   23:06

Un agent de pază de la Triajul CFR din cartierul craiovean Craioviţa Nouă a murit, marţi seară, după ce a fost lovit de un tren personal. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 22.00, chiar lângă locul de muncă al tânărului, anunţă Mediafax.
Ilie Danciu, în vârstă de 22 ani, urma să intre în tură şi, în momentul în care a ajuns în dreptul liniilor de cale ferată, tânărul nu s-a asigurat, fiind lovit de un tren personal care pleca din Gara Craiova. Incidentul a fost văzut de un trecător care a sunat imediat la 112, însă medicii de la SMURD nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.
Un alt accident, în care a fost implicat un tren, a avut loc tot marţi seară, dar în Arad. Un rapid care circula pe ruta Arad Bucureşti a intrat într-un TIR care nu a oprit la semnalul luminos de avertizare, la ieşirea din municipiul Arad. TIR-ul venea din Slovenia iar şoferul nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată.
Mecanicul locomotivei a fost prins în urma impactului între scaun şi bord, medicii de pe ambulanţă şi echipajele de la descarcerare având nevoie de o jumătate de oră pentru a-l scoate de acolo. Omul a fost transportat apoi 200 de metri prin câmp până la ambulanţe, pentru a-i fi acordat primul ajutor. Potrivit medicilor, el a suferit o fractură la picior şi mai multe traumatisme.
La ora publicării informaţiilor circulaţia era blocată pe calea ferată şi pe centrura Aradului, precum şi pe drumul care leaga Aradul de Deva.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Arad Craiova agent de paza
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close