Antena 3 CNN Actualitate Crima de la Timişoara: Studenta fusese violată de un alt client şi vroia să se răzbune

Crima de la Timişoara: Studenta fusese violată de un alt client şi vroia să se răzbune

Crima de la Timişoara: Studenta fusese violată de un alt client şi vroia să se răzbune
Sursa foto: studenta
13 Ian 2010   •   19:10

Declaraţii surprinzătoare în procesul studenţilor la medicină din Timişoara, acuzaţi că au omorât şi tranşat un bărbat de 65 de ani. Se pare că înainte de crimă, fata care practica prostituţia ar fi fost violată de un alt client. "A vrut să se răzbune", le-a spus iubitul judecătorilor.

Carmen l-ar fi înjunghiat pe bărbatul care urma să îi plătească partida de amor pentru că a vrut să se răzbune. Asta e varianta pe care Sergiu le-a prezentat-o azi judectorilor.

Cei doi tineri acuzaţi de crima din campusul studenţesc de la Timişoara au cerut un proces cu uşile închise. Doar Sergiu a făcut declaraţii. Din boxa acuzaţilor, Sergiu a povestit cum şi-a programat iubita lui întâlnire cu bărbatul de 65 de ani. "Mi-a povestit de oferta pe care i-o făcuse şi, pentru că avea nevoie de bani, a acceptat. Mi-a zis că urmează să vină victima în cursul zilei, să se întâlnească în camera de cămin".

Băiatul trebuia să se plimbe până se termina partida de amor. S-a întors în cameră pentru că a auzit-o pe Carmen ţipând. Bărbatul de 65 de ani devenise agresiv, iar el a vrut să-şi apere iubita. Atunci lucrurile au scăpat de sub control. Sergiu recunoaşte că l-a bătut pe bătrân pâna a leşinat. Dar, atât.

"Am vrut să îi explic că nu am nicio treabă cu el. În timpul ăsta, Carmen s-a dus la dulapul unde aveam un cuţit pe care îl foloseam la mâncare şi, în acel moment, a trecut prin spatele meu şi i-a aplicat câteva lovituri victimei în piept".

Sergiu le-a mărturisit judecătorilor că nu prea o mai iubea pe Carmen atunci când s-a întâmplat crima. Nici cererea în căsătorie pe care i-a făcut-o după gratii nu a fost serioasă.

Încerca să-i spună să recunoască partea de vină care îi aparţine pentru că ar fi putut să aibă şi aşa un viitor împreună... continuând facultatea şi căsătorindu-se în regim de penitenciar. Carmen Bejan a cerut, în schimb, ca procesul să nu mai fie judecat la Timişoara pentru că ar fi excesiv mediatizat.

Următorul termen în dosarul crimei din căminul mediciniştilor a fost fixat luna viitoare.

Observator

×
Subiecte în articol: crima Timisoara studenta
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close