Antena 3 CNN Actualitate Crimă şocantă la Suceava. O femeie şi-a omorât fetiţele şi s-a aruncat de la balcon

Crimă şocantă la Suceava. O femeie şi-a omorât fetiţele şi s-a aruncat de la balcon

Crimă şocantă la Suceava. O femeie şi-a omorât fetiţele şi s-a aruncat de la balcon
Sursa foto: crima
19 Ian 2010   •   20:24

Caz şocant la Suceava. O femeie în vârstă de 32 de ani şi-a omorât fetiţele luni seară, după care s-a aruncat de la balcon. Mama criminală, o femeie de 32 de ani aparent perfect sănătoasă, a lăsat şi un bilet de adio. Unul care, în loc să facă lumină în cumplita poveste, adânceşte mai mult misterul.
În total, femeia le-a aplicat copiilor peste 50 de lovituri. I-a privit cum mor, două ore, şi apoi s-a aruncat pe fereastră. Deşi s-a ales cu picioarele, mâinile, bazinul şi câteva coaste rupte, femeia încă trăia.

Imaginea crimei i-a şocat până şi pe anchetatori. Nimeni nu ştie de ce ar fi putut recurge la acest gest. Singurul indiciu care ar putea elucida misterul este biletul lăsat de femeie. Acesta are aproape 2 pagini. În cea de-a doua parte devine însă incoerent, spun surse dintre anchetatori. Se pare că e plin de texte cu iz religios şi apeluri la divinitate. Femeia nu acuză şi nu învinuieşte pe nimeni. Dar nici nu spune că ar regreta ce a făcut. Soţul femeii, un om de afaceri turc a suferit un şoc. Se iubeau. Aveau o familie frumoasă. Nu se certau. Iar femeia îşi adora fetiţele.

Trupurile fetiţelor au rămas peste noapte în apartament. Anchetatorii căutau probe. Au fost scoase abia de dimineaţă şi duse la medicină legală. Tot la medicină legală a fost dusă şi femeia. Şi pe trupul ei s-au găsit unele răni ciudate, ca de cuţit. Ancheta continuă în acest caz.

Observator

×
Subiecte în articol: crima Suceava
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close