Antena 3 Actualitate Criminalul din Cluj care și-a ucis copilul de opt ani, condamnat la închisoare pe viață

Criminalul din Cluj care și-a ucis copilul de opt ani, condamnat la închisoare pe viață

de Bianca Timșa    |    20 Iul 2021   •   10:08
Criminalul din Cluj care și-a ucis copilul de opt ani, condamnat la închisoare pe viață
Sursa foto: Hepta/Imagine generică

Bărbatul din Cluj care în urmă cu un an și-a ucis copilul de 8 ani și s-a plimbat două zile cu trupul micuțului în mașină a fost condamnat la închisoare pe viață de judecătorii de la Curtea de Apel Cluj. Decizia este definitivă.

Magistrații au respins apelul criminalului împotriva sentinței tribunalului de condamnare la detențiune pe viață. Explicațiile date de bărbat în fața instanței nu i-au convins pe judecători.

Individul este obligat să plătească cheltuielile de judecată către stat, în valoare de 500 de lei. Acesta mai trebuie să achite suma de peste 800 de lei în favoarea baroului de avocați Cluj pentru că a avut avocat din oficiu.

Crima ar fi fost provocată de certurile și neînțelegerile cu fosta soție. Femeia i-a cerut o sumă de bani stabilită în urma partajului voluntar, precum și pensia alimentară stabilită la divorț, pe care fostul soț nu a plătit-o.

În momentul în care i-a fost cerută suma de bani, bărbatul și-a dat seama că nu are cum să achite datoria, ceea ce înseamnă că poate fi executat silit și putea rămâne fără mașina care îi asigura sursa de venit, el fiind taximetrist.

Ulterior, criminalul a încercat să își ia viața, însă nu a avut curaj.

×
Subiecte în articol: crima inchisoare

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close