Antena 3 CNN Actualitate Criminalul din Cernavodă, internat la psihiatrie pentru expertiză

Criminalul din Cernavodă, internat la psihiatrie pentru expertiză

Criminalul din Cernavodă, internat la psihiatrie pentru expertiză
Sursa foto: Foto: Video News
13 Ian 2011   •   15:30

Giani Deli-Iorga, suspectul principal în cazul crimelor de la Cernavodă, a fost dus joi la Secţia de Psihiatrie a Spitalului de Urgenţă Constanţa pentru expertiză. Timp de două săptămâni, el va fi supus mai multor teste. Va sta într-o rezervă specială a unităţii medicale de la Palazu Mare, sub strictă pază.

Giani Deli-Iorga a mărturisit la intrarea în Secţia de Psihiatrie a Spitalului de Urgenţă Constanţa că nu a avut un plan în privinţa asasintelor. Criminalul nu crede că prietenul său, Bogdan Mitu, ar mai fi în viaţă.

Comportamentul lui Deli-iorga o sa fie analizat de doi psihiatri şi un psiholog. Preşedintele comisiei de expertiză va fi Mihai Onciu, şeful Serviciului de Medicină Legală Constanta.

"Este un caz neobişnuit, de aceea şi atenţia noastră va fi deosebită. E un profil de psihopat. O sa vedem în ce categorie de tulburare de personalitate şi dacă este vorba de o tulburare de personalitate, să vedem de ce tip este", a spus Onciu.

Medicii legişti au mai stabilit, în urma necropsiei celor trei cadavre, că niciuna din victime nu consumase alcool şi nici substanţe cu efect halucinant.

 

×
Subiecte în articol: expertiza psihiatrie
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close