Antena 3 CNN Actualitate Criminalul studentei din Făgăraş, la un pas de a fi linşat de rudele fetei

Criminalul studentei din Făgăraş, la un pas de a fi linşat de rudele fetei

Criminalul studentei din Făgăraş, la un pas de a fi linşat de rudele fetei
Sursa foto: Foto: videonews
29 Oct 2010   •   21:31

Rudele studentei de la Medicină, din Făgăraş, ucisă de cel care a intrat peste ea în casă cu intenţia să fure, cer moartea criminalului. Astăzi, principalul suspect s-a întors la locul crimei, pentru reconstituire. Puţin a lipsit să nu fie linşat de oameni.

Tînărul de 28 de ani le-a arătat criminaliştilor cum s-a urcat pe geamul de la parter. A fost surprins de Lucica Crişan, în timp ce răscolea camerele. Pentru că ţipa, a decis să o omoare. A spart uşa dormitorului în care fata se refugiase. A înţepat-o cu un cuţit, a bătut-o şi a violat-o. Tânăra încă respira când criminalul a învelit-o într-o pătură şi i-a dat foc.

Fratele studentei nu va uita nicio clipă acea noapte. În timp ce criminalul căuta un cuţit în bucătărie, Lucica l-a sunat. Era patru dimineaţa, şi nu a auzit telefonul. Astăzi, mama studentei, n-a putut veni la reconstituire. Încă nu a depăşit şocul. Şi probabil nu v-a uita cât va trăi. 

Pănă la urma Daniel Iordan s-a întors întreg în arest. Se pregăteşte acum pentru o ccondamnare lungă. Poate chiar pe viaţă.

Criminalul studentei din Făgăraş, la un pas de a fi linşat

×
Subiecte în articol: Fagaras studenta criminal
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close