Antena 3 CNN Actualitate Cristi Borcea are COVID-19. Care este starea sa acum

Cristi Borcea are COVID-19. Care este starea sa acum

Fostul acționar al lui Dinamo s-a infectat cu SARS-CoV-2. De altfel și fiul său, Patrick, a contractat temutul virus. Cei doi sunt asimptomatici și se află în izolare la domiciliu.

Cristi Borcea are COVID-19. Care este starea sa acum
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    15 Dec 2020   •   18:15

Cristi Borcea  a confirmat pentru GSP.ro faptul că în acest moment starea sa este una bună. La scurt timp după deschiderea școlilor, în septembrie, Borcea mărturisea că este destul de speriat de posibilitatea răspândirii noului coronavirus.

Deși l-a trimis pe Milan, fiul său de doar 4 ani, la grădiniță, afaceristul a făcut acest lucru cu teamă.

„El se pregătește de vreo săptămână, îi place și vrea să se joace. Logic, eu și mama lui avem o oarecare teamă, eu mai mare, fiindcă știu cum este să ai probleme medicale și nu aș vrea să se întâmple nimănui ceva rău. Vrem ca Milan să se dezvolte în comunitate, să învețe, să fie alături de copii, să crească frumos, nu într-un bol de sticlă. Trebuie să vadă cum este viața.

Am încredere că, în ciuda a ceea ce se vorbește în media, reprezentanții școlilor și grădinițelor au luat toate măsurile pentru a preveni răspândirea virusului. Repet, am o strângere de inimă, dar încerc să pun binele înainte și să pornesc de la ideea că va fi bine, altfel o luăm razna cu toții”, declara Cristi Borcea, pentru Libertatea.

Cristi Borcea nu este singura persoană publică depistată cu noul coronavirus zilele acestea. Și Mirela Retegan, fondatoarea proiectului fenomen ''Gaşca Zurli'' a anunţat în urmă cu scurt timp, că a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus.

Mirela Retegan le măruriseşte fanilor săi într-o postare pe pagina sa de Facebook, că a fost diagnostiactă cu COVID-19, însă, îi liniștește în legătura cu starea ei de sănătate.

''Nu pot zice că imi vine să dansez, dar nici nu aş spune că mi-e rău''

''Sunt pozitivă. Ieri am făcut testul și s a confirmat.

Așa cum v am promis că o să fac, dacă mi se întâmplă, încerc să vă spun cât mai multe din și despre această experiența.

Ne vedem in seara asta la ora 21.00, intr-un live pe pagina oficială

Imi place să-mi țin promisiunile și as vrea, in demersul meu, să aflați răspuns la cât mai multe întrebări,legate de fricile care ne-au invadat viețile .

Fiecare experiența e unică. Eu o să vă spun experiența mea.

Nu pot zice că imi vine să dansez, dar nici nu as spune că mi-e rău'', a scris Mirela Retegan pe contul său de socializare.

 

×
Subiecte în articol: Cristi Borcea COVID-19
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close