Antena 3 CNN Actualitate Cristian Buşoi critică ”demiterile neserioase” de la RATB și Spitalul Colentina

Cristian Buşoi critică ”demiterile neserioase” de la RATB și Spitalul Colentina

Cristian Buşoi critică ”demiterile neserioase” de la RATB și Spitalul Colentina
Sursa foto: Foto: Cristian Busoi/Facebook
10 Ian 2017   •   14:33

Prim-vicepreşedinte PNL Cristian Buşoi a acuzat-o marţi pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, că foloseşte "pretextul ninsorilor şi tele-deszăpezirea ca să demită pe cine i s-a pus pata PSD-ului".

"Demiterile pe bandă din administraţia Capitalei făcute de primarul general nu sunt deloc nici cu judecată clară, nici transparent motivate, ci arată doar o atitudine de mahăr pesedist care schimbă pe cine i s-a pus pata, doar ca să mai facă loc la conducerea unor instituţii unor pesedişti de bine. Pretextul ninsorilor pentru demiterea managerului de la Spitalul Colentina este neserios, cum neserioasă este şi demiterea conducerii RATB pe motiv de zăpadă iarna; dar asta nu este nimic nou, pentru că tot ce face doamna Firea în administraţie este neserios, în afară de apărutul în conferinţe de presă care este un lucru foarte serios. Doamna primar general, ca şi şeful său partid, se poartă şi în administraţia Capitalei şi în administraţia centrală ca pe moşia personală, iar PSD nu face decât să ocupe instituţiile şi să ameninţe în stânga şi în dreapta ca să facă pârtie pentru oamenii de partid", a afirmat Buşoi, într-un comunicat transmis Agerpres.

El a adăugat că primarul Capitalei "joacă în serialul tele-deszăpezirea".

"Bucureştiul nu are nevoie de telenovela mutatului zăpezii de pe stradă pe trotuar, ci ar avea nevoie de un primar care să ştie pe ce lume este, în afară de ce i se comandă de la partid să facă şi să zică; şi să ştie ce străzi şi intersecţii are Capitala ca să poată asigura un trafic decent chiar şi iarna când ninge", a spus Buşoi.

Bușoi a declarat că ideea schimbărilor şi a împărţitului de funcţii în administraţie de către primarul general este una greşită.

 

×
Subiecte în articol: Cristian Busoi Gabriela Firea
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close