Antena 3 CNN Actualitate CTP, atac dur: ”Au prins locuri în Parlament acest partid al AURolacilor, doamna Balena Baliverna”

CTP, atac dur: ”Au prins locuri în Parlament acest partid al AURolacilor, doamna Balena Baliverna”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu consideră că măsura suspendării dozelor de vaccin rămase din lotul problematic de la AstraZeneca, este una politică şi nejustificată.

CTP, atac dur: ”Au prins locuri în Parlament acest partid al AURolacilor, doamna Balena Baliverna”
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    13 Mar 2021   •   19:18

”După părerea mea, vaccinarea va continua, procesul nu va fi frânat semnificativ, spre bucuria mea. Poporul român, în majoritatea lui, e rezistent la manipularea aceasta agresivă, murdară, care se practică de atâta vreme aici, în România. N-a reușit să prindă chiar atât de mult. Au prins locuri în Parlament acest partid al AURolacilor, doamna Balena Baliverna, în schimb, constat că oamenii au rezistat în majoritatea lor și cred că vor rezista în continuare. Se vor duce să se vaccineze, pentru că în mod limpede, aceasta este singura soluție”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

”Nu prea are sens. Ori scoți tot vaccinul, ori nu-l scoți deloc. N-are sens să scoți numai acel lot, pentru că el nu se individualizează în niciun fel. S-a nimerit să fie lotul acesta și au murit oamenii aceia după acest lot, dar nimeni n-a demonstrat că nu puteau să moară și după oricare alt lot din cele 5 milioane de vaccinuri. Este o echi-probabilitate.

Nu s-a identificat prin nimic acest loc față de altele. Dacă e o problemă cu vaccinul AstraZeneca, probabilitatea foarte mare ar fi să rămână și la alte loturi”, a arătat gazetarul.

Bilanţ COVID-19 din 13 martie 2021, în România. Peste 1.200 de pacienţi internaţi în secţiile ATI

Grupul de Comunicare Strategică a publicat ultimele informaţii despre situaţia pandemiei de coronavirus în ultimele 24 de ore.

În total, în România există 1.260 de paturi ATI avizate de DSP şi destinate pacienţilor COVID-19, ceea ce înseamnă că la această oră mai sunt disponibile doar  57 de locuri pe secţiile ATI pentru pacienţii infectaţi.

Până astăzi, 13 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 855.326 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 781.154 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.964 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

×
Subiecte în articol: Cristian Tudor Popescu
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close