Antena 3 CNN Actualitate Cristian Tudor Popescu, despre medicul Flavia Groşan: „Ce avem aici e un Maglavit perfect! Eu am compasiune mare pentru oamenii cu afecţiuni psihice”

Cristian Tudor Popescu, despre medicul Flavia Groşan: „Ce avem aici e un Maglavit perfect! Eu am compasiune mare pentru oamenii cu afecţiuni psihice”

Cristian Tudor Popescu a comentat declaraţiile controversate ale medicului Flavia Groşan, care susţine că ar fi vindecat de COVID 1.000 de pacienţi cu o reţetă pe care o ţine secretă. Jurnalistul a citit câteva comentarii postate de utilizatori ai reţelelor sociale care o laudă pe Flavia Groşan.

Cristian Tudor Popescu, despre medicul Flavia Groşan: „Ce avem aici e un Maglavit perfect! Eu am compasiune mare pentru oamenii cu afecţiuni psihice”
de Gabriel Dano    |    20 Mar 2021   •   08:38

„Le-am citit pe toate. Există o singură postare care spune: „eu nu prea înţeleg ce zice această doamnă. Văd că ăia care comentează înainte îi dau cu binecuvântările, atât”. Restul sunt ce am citit aici: „erou naţional”, „zeiţă”, „ministrul Sănătăţi (sic!)”. Cum aş putea eu să numesc aceste persoane? Le-aş numi „maglavite”. Ce avem aici este un Maglavit perfect.

Această doamnă spune că a vindecat 1.000 de oameni. Unde sunt? Dânsa are un cabinet particular. Există vreo înregistrare - cu ce stare au venit la dânsa, cum au plecat, ce diagnostic le-a fost pus, tot de către dânsa? Diagnostic pe care spune că îl pune după voce, la telefon. Ca marii vindecători din perioada sovietică, care vindecau la televizor. Se vindecau oamenii doar uitându-se la ei. Doamna vindecă prin calculator, online, nu e nevoie să te duci la ea cabinet.

Nu se ştie nici reţeta-minune, miracol pe care o foloseşte, căci doamna zice: „nu spun, că mi-o faceţi praf”. Cum să i-o facă praf cineva? Spui o reţetă şi se va verifica dacă e valabilă sau nu. Cine să i-o facă praf? Dar doamna o ţine secretă, ca să vină oamenii ca la Maglavit la dânsa, fie online, fie fizic la cabinet. Sunt atâţia care îi cer numărul de telefon. E şarlatanie, evident. Şarlatania se clasează după rezultat, nu mă interesează dacă respectivul e în toate minţile sau nu. Pe mine mă interesează ce face el”, a spus CTP, la Digi24.

CTP a criticat acțiunile medicului şi a afirmat că are, la rândul său, dreptul să pună un diagnostic „după vocea domniei sale, după figura domniei sale, după cum se comportă”.

„Dânsa spune aşa: nu se moare de COVID. Cei care mor acum nu au murit de COVID. COVID-ul e o pneumonie simplă, o răceală ceva mai gravă care poate fi vindecată cu regi, regine, valeţi şi eroi, cu o reţetă pe care nu o ştim în continuare, dar e minune. Oamenii ăia sunt omorâţi în spital, asta spune doamna. Nu ştiu dacă o spune pentru că are o afecţiune psihică.

Dacă mi se poate permite şi mie să pun un diagnostic - dacă dânsa poate să pună diagnostic după voce, la telefon, atunci am şi eu dreptul, nu? - pun şi eu un diagnostic după vocea domniei sale, după figura domniei sale, după cum se comportă şi mai ales după ce spune. Şi eu am o înţelegere şi compasiune mare pentru oamenii cu afecţiuni psihice. Viaţa a făcut să văd mulţi. Poate să aibă aşa ceva dânsa,  a mai spus CTP.

 

×
Subiecte în articol: Cristian Tudor Popescu Flavia Groșan
Parteneri
Horoscop 29 mai 2023. Gemenii au o idee de milioane
x close