Antena 3 CNN Actualitate Cristian Tudor Popescu, în lacrimi! Ce l-a adus în această stare

Cristian Tudor Popescu, în lacrimi! Ce l-a adus în această stare

Cristian Tudor Popescu, în lacrimi! Ce l-a adus în această stare
07 Iun 2018   •   18:18

Cristian Tudor Popescu a mărturisit că nu și-a putut stăpâni lacrimile, după calificarea Simonei Halep în finala de la Roland Garros.

„Trebuie să vă mărturisesc că am lacrimi în ochi”, a recunoscut CTP, într-o intervenție telefonică la un post TV.

"E uimitor cum a făcut ceea ce m-am rugat la toți sfinții înainte de acest moment: să rămână pe jocul ei. Indiferent de scor, de moment, ea a jucat ls fel, a rămas lucidă, inteligentă și jucătoarea cu cea mai bună deplasare din teren. Indiferent ce face în finală, a fost primul ei meci ca legendă a tenisului”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Simona Halep s-a calificat în finala Roland Garros. Românca s-a impus în două seturi în fața Garbinei Muguruza și își păstrează fotoliul de lider WTA.

Halep (26 de ani) va disputa sâmbătă a patra sa finală de Mare Şlem, a treia la Roland Garros, după cele din 2014 şi 2017, şi a doua din acest an, după ce a fost învinsă de daneza Caroline Wozniacki în finala de la Australian Open.

Simona Halep o va întâlni în finală pe câștigătoarea meciului dintre Madison Keys și Sloane Stephens, ambele jucătoare din Statele Unite ale Americii.

Simona Halep a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din carieră, obţinând o victorie clară în faţa numărului trei mondial, după o oră şi 32 de minute.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close