Antena 3 CNN Actualitate Cristian Tudor Popescu, reacție acidă după învestirea Guvernului Orban: „E departe de a fi un guvern miracol”

Cristian Tudor Popescu, reacție acidă după învestirea Guvernului Orban: „E departe de a fi un guvern miracol”

Cristian Tudor Popescu, reacție acidă după învestirea Guvernului Orban: „E departe de a fi un guvern miracol”
05 Noi 2019   •   13:19

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a scris, într-un mesaj postat pe Facebook, că guvernul proaspăt învestit este departe de a fi un „guvern miracol”, și notează că cel mai important lucru petrecut după învestirea Guvernului Orban este, de fapt, „descarcerarea lui W Dăncilădin Palatul Victoria”.

”Cu cine nu votez

Guvernul Orban, proaspăt învestit, e departe de a fi un guvern miracol. Dar faptul fundamental petrecut astăzi este descarcerarea lui W Dăncilă din Palatul Victoria.
Cu această ocazie, le comunic celor care sperau în pomenile promise cu toptanul de frumoasa fără gât că DĂNCILĂ NU MAI ESTE PRIM-MINISTRU, prin urmare, le mai poate da exact NIMIC! Nada. Nothing. Nix. Rien de rien, zic, ca un trădător de țară ce sunt.
Parlamentul a votat, acum e rândul nostru!
În ce mă privește, nu spun pe cine voi vota, v-am spus pe cine nu voi vota. Și voi disprețui fără rezerve pe oricine o votează pe samuraica Dăncilă, cu sabia ei cu tot!”, a scris Cristian Tudor Popescu, pe Facebook.

 

 

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close