Antena 3 Actualitate Cristoiu: La noi, toți, inclusiv Iohannis, spun că va fi jale, va fi și mai rău. E un atentat la siguranța națională

Cristoiu: La noi, toți, inclusiv Iohannis, spun că va fi jale, va fi și mai rău. E un atentat la siguranța națională

30 Mar 2020   •   18:23
Cristoiu:  La noi, toți, inclusiv Iohannis, spun că va fi jale, va fi și mai rău. E un atentat la siguranța națională
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3

Jurnalistul Ion Cristoiu afirmă că ar trebui ca toată comunicarea autorităților să fie condusă de președintele Klaus Iohannis, iar acestea să dea semnale pozitive, nu să descrie doar scenarii îngrozitoare.

"În toate țările lumii, cu excepția României, există o persoană, fie președintele, fie șeful guvernului, care și-a asumat comunicarea publică. În asemenea împrejurări, este nevoie de un centru unic de comandă. Că unul răspunde, face, îmbărbătează. E nevoie de un singur om pentru că acum administrarea crizei nu poate fi împărțită pe felii.  (...) Nu, trebuie să spună <>.

Nevoia lor de a fi vedete îi face să fie prăpăstioși și atunci ei parazitează și mai tare țara. Spune o lună, nu una...șapte, altul 2 ani. E un atentat la siguranța națională. Trebuie să dai sentimentul că se termină. În aceste vremuri este o chestiune de supraviețuire a nației semnalul de optimism Trebuie să dai semnalul că o să bați, o să treacă, o să fie o victorie", a spus Ion Cristoiu, în emisiunea "Gândurile lui Cristoiu".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close