Antena 3 Actualitate CTP: Pentru Băsescu, politica e o distracţie personală. A spus foarte cinstit că se plictiseşte ca pensionar

CTP: Pentru Băsescu, politica e o distracţie personală. A spus foarte cinstit că se plictiseşte ca pensionar

27 Feb 2013   •   21:32

Motivul pentru care preşedintele Băsescu va rămâne în politică, după 2014, este pentru că "se plictiseşte ca pensionar", aşa cum el însuşi a afirmat, a arătat jurnalistul Cristian Tudor Popescu, în ediţia de miercuri seară a emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3.

Cristian Tudor Popescu a afirmat că cel mai mare rău pe care l-a făcut Băsescu, în ultimii ani, a fost acela de a reprezenta, din funcţia de preşedinte de stat, un model uman "de succes, prostind poporul".

"La acest domn, la care s-au uitat tinerii, a demonstrat că este un model de succes, minţind, nerespectându-şi cuvântul, prostind poporul, fiind agresiv, mârlan şi neasumându-şi responsabilitatea pentru ceea ce a făcut", a declarat Cristian Tudor Popescu la Antena 3.

"Pentru el, politica este un poker, este o distracţie personală", a completat jurnalistul, cu referire la bucuria exprimată printr-un "Yes!" a preşedintelui Băsescu, miercuri, la aflarea deciziei CCR privind Statutul parlamentarilor.

VEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "Subiectiv" DE LA ANTENA 3×
Subiecte în articol: ctp Subiectiv jurnalist

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close