Antena 3 CNN Actualitate Cu cocaina în cala avionului. Trei traficanţi români, reţinuţi de poliţie

Cu cocaina în cala avionului. Trei traficanţi români, reţinuţi de poliţie

Cu cocaina în cala avionului. Trei traficanţi români, reţinuţi de poliţie
15 Iun 2009   •   21:58

Au încercat vândă drogurile prin poştă. Trei români, unul din Bucureşti, ceilalţi rezidenţi în Spania au trimis peste două kilograme de cocaină cu avionul, la cală. Coletul pe care scria că transportă instrumente medicale a ajuns însă la poliţişti.

Aproape două săptămâni au aşteptat poliţiştii să dea de un fir. Pe 28 mai, lucrătorii de la vamă au dat de urma unui pachet suspect. Cântărea 28 de kilograme şi ar fi trebuit să conţină aparatură medicală. Când l-au deschis, anchetatorii au constatat că înăuntru erau, de fapt, droguri. Pe pachet era trecută adresa unui bărbat din Călăraşi. Acesta a venit la aeroport cu întârziere, însoţit de un prieten.

Numai că destinaţia finală a drogurilor nu trebuia să fie Bucureştiul, ci Valencia. Acolo erau cei care ar fi trebuit să le scoată la vânzare. Poliţiştii români au decis să lase drogurile să plece mai departe şi să supravegheze transportul până în Spania.

Acum două zile, adevăraţii beneficiari au ajuns şi ei la aeroport. Au ridicat coletul, dar poliţia i-a reţinut şi pe ei. Reţeaua este aproape anihilată. Singurul pe care poliţiştii îl mai caută este furnizorul.

Observator

×
Subiecte în articol: trafic de droguri
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close