Antena 3 Actualitate Cui i-a mai făcut avansuri Episcopul de Huși. Toată România îl cunoaște de la Vocea României

Cui i-a mai făcut avansuri Episcopul de Huși. Toată România îl cunoaște de la Vocea României

07 Aug 2017   •   13:26
Cui i-a mai făcut avansuri Episcopul de Huși. Toată România îl cunoaște de la Vocea României

Relatarile din jurul Episcopului de Husi au atins punctual culminant. Inaltul prelat ar fi nutrit dorinte si sentimente sexuale pentru un bărbat care a devenit cunoscut la Vocea Romaniei.

Corneliu Bârlădeanu, “Preasfintitul” Husilor, isi fãcuse obiceiul sã isi aleagã victimele sexual de la seminarul pe care il preda. Alexandru, fost seminarist, dezvãluie motivul pentru care, in 2012, nu mai putin de 8 elevi seminaristi au fost lãsati corigenti, apoi repetenti, de cãtre PS Corneliu, chiar in ultimul an de studiu, potrivit vremeanoua.ro.

Episcopul ar fi pus ochii pe Ionut Bigea, seminaristul de loc din Barlad, care a participat si la Vocea Romaniei. Însă, pentru că acesta nu a vrut nici în ruptul capului sã cedeze avansurilor insistente ale Preasfintitului Corneliu, Episcopul l-ar fi lãsat repetent in clasa a XII-a, alături de alți 6 colegi.

Bãietii au fost nevoiti sã plece, fiecare incotro a putut, la alte scoli din judet, pentru a putea face incã odatã ultima clasã de liceu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close