Antena 3 CNN Actualitate Culisele dosarului IPS Teodosie. Cine sunt miniștrii pe care DNA nu i-a întrebat nimic

Culisele dosarului IPS Teodosie. Cine sunt miniștrii pe care DNA nu i-a întrebat nimic

Culisele dosarului IPS Teodosie. Cine sunt miniștrii pe care DNA nu i-a întrebat nimic
de M.Z.    |    17 Oct 2016   •   21:15

Mai mulți miniștri ai Agriculturii, din perioada 2010 și până în prezent, nu au fost întrebați nimic de Direcția Națională Anticorupție (DNA), în dosarul lui IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului.

Este vorba despre Mihail Dumitru, Valeriu Tabără, Stelian Fuia, Daniel Constantin și Achim Irimescu, potrivit unor informații prezentate luni, la emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, de la Antena 3.

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, este oficial urmărit penal de DNA. ÎPS Teodosie este acuzat că a luat mită 500 de euro, într-un dosar mai vast, care implică obținerea de subvenții agricole de la APIA.

Gigi Becali a spus luni, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că nu crede că IPS Teodosie a  făcut aceste fapte cunoscând legea, dar a recunocut că s-ar putea să fie ”subiectiv”, pentru că îl simpatizează pe Arhiepiscopul Tomisului.

”Sfinția sa nu are nevoie de bani, pentru că nu are familie. Nu cred că a luat pentru el, probabil că nu a cunoscut legea și a semnat”, a spus Gigi Becali luni, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Subiectiv Gigi Becali
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close