Antena 3 CNN Actualitate Cultură 10 milioane de lire sterline, salariul pe 2 ani al unei vedete BBC

10 milioane de lire sterline, salariul pe 2 ani al unei vedete BBC

10 milioane de lire sterline, salariul pe 2 ani al unei vedete BBC
14 Noi 2007   •   12:05

Renumitul post tv britanic BBC i-a făcut o ofertă de 10 milioane de lire sterline prezentatoarei devenită celebră ca gazdă a concursului interactiv ?The Weakest Link?(Lanţul Slăbiciunilor). Incredibila ofertă este valabilă pe doi ani, 2008 şi 2009, iar emisiunea va fi difuzată pe BBC1, până acum fiind înscrisă pe lista de programe a BBC2. Concursul prezentat de Anne Robinson (foto) va avea alocat un interval orar de mare audienţă, rămas vacant în urma preluării serialului australian ?Neighbours?, care a adunat foarte mulţi fani printre britanici, de către Channel 5. Anunţul de marţi seară, privind noul contract propus lui Robinson pentru a rămâne gazda ?Lanţului Slăbiciunilor?, a provocat o serie de nemulţumiri.

În urmă cu doar 2 săptămâni, conducerea postului anunţase că va renunţa la a plăti atât de multe salarii foarte mari şi luase decizia de a disponibiliza 1.800 de angajaţi.

Analiştii media au reacţionat foarte dur, carcaterizând drept ?neadecvată? oferta de 10 milioane de lire sterline şi au atras atenţia BBC-ului că această ofertă afectează situaţia salarială în general. Foto: Daily Mail

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close