Antena 3 CNN Actualitate Cultură Alex Gâlmeanu îşi prezintă fotografiile portret la Paris (FOTO)

Alex Gâlmeanu îşi prezintă fotografiile portret la Paris (FOTO)

Alex Gâlmeanu îşi prezintă  fotografiile portret la Paris <font color=red>(FOTO)</font>
02 Apr 2008   •   18:04

Cunoscutul fotograf Alex Gâlmeanu va reedita expoziţia "People I Know" la Paris. "People I Know" este o colecţie de portrete atipice ale unor oameni mai mult sau mai puţin celebri, "oameni pe care am avut şansa să îi cunosc", conform spuselor artistului. Alex Galmeanu a continuat precizând că "numitorul comun al imaginilor nu este celebritatea personajelor fotografiate ci "jocul" lor în faţa camerei de fotografiat. Îmi place să cred că este doar o coincidenţă faptul că mulţi dintre ei sunt deja cunoscuţi publicului."

GALERIE FOTO "PEOPLE I KNOW" - VEDETE FOTOGRAFIATE ÎN IPOSTAZE INEDITE

Elena Băsescu


Proiectul a fost iniţiat in 2003 şi a fost expus pentru prima dată în 2005 la Muzeul Naţional de Artă Contemporană din Bucureşti. Fotografiile sunt realizate in perioada 2001-2008, "şapte ani de fotografie şi totodată o parte importantă a carierei mele", a spus artistul fotograf.

Nicoleta Luciu


"Este un proiect ce evoluează în permanenţă." Alex Galmeanu este specializat în fotografia de modă şi portret. A publicat primele sale imagini în 1993, în perioada liceului. Ca fotograf profesionist lucrează din 1999, publicând nenumărate imagini în presa românească şi internaţională. Fotograful a expus în Bucureşti, Nantes şi acum va expune în Paris.

Evenimentul "People I Know" este organizat în perioada 9 Aprilie - 6 Iunie 2008. Treizeci şi nouă de imagini cu dimensiuni intre 150 si 50 de cm, printate la o calitate excepţională vor fi expuse la "Galerie Agent Double @ Crossroads" din Paris.

Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close