Antena 3 CNN Actualitate Cultură Anunţul despre "Harry Potter şi Copilul Blestemat". Ce decizie a luat J.K. Rowling

Anunţul despre "Harry Potter şi Copilul Blestemat". Ce decizie a luat J.K. Rowling

Anunţul despre "Harry Potter şi Copilul Blestemat". Ce decizie a luat J.K. Rowling
25 Sep 2015   •   15:48

Noua piesa de teatru din seria Harry Potter va avea o poveste atât de "epică", încât trebuie împărţită în două. Nu este o speculaţie, ci chiar o confirmare din partea autoarei J.K. Rowling. 

Rowling şi-a anunţat fanii pe Twitter că povestea vrăjitorului, "Harry Potter şi Copilul blestemat", care va apărea în 2016, nu poate fi cuprinsă într-o singură producţie. 

Luna trecută, scriitoarea a confirmat că povestea nespusă a tânărului vrăjitor va fi pusă în scenă în 2016, însă în timp ce detaliile sunt limitate, autoarea a insistat că nu va fi un prolog al seriei de volume publicate. 

"Astăzi e o zi specială din două motive. În primul rând, Harry Potter şi Piatra Filozofală a fost publicată în Marea Britanie acum 18 ani. Sunt de asemenea bucuroasă să anunţ că o nouă piesă, numită Harry Potter şi Copilul Blestemat, va avea premiera la Londra anul viitor. Va spune o poveste nouă. Nu vreau să spun prea multe, pentru că nu vreau să stric bucuria fanilor. Pot spune însă că nu va fi un prolog", a menţionat J.K. Rowling. 

×
Subiecte în articol: Harry Potter
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close