Antena 3 Actualitate Cultură Artiştii protestează din solidaritate cu actriţa Laura Vasiliu

Artiştii protestează din solidaritate cu actriţa Laura Vasiliu

16 Noi 2007   •   15:48
Artiştii protestează din solidaritate cu actriţa Laura Vasiliu

Spectacol protest vineri seară la Sibiu în cadrul Festivalului studenţesc de dans. Actorii teatrului Bulandra din Târgovişte vor juca spectacolul „Frida Impresii” cu baderole albe pe mâini. Asa vor să arate că sunt solidari cu colega lor Laura Vasiliu, cea care a fost la un pas de a fi reţinută de carabinieri, in Italia, pentru că poartă acelaşi nume ca o traficantă de minori.

Artiştii teatrului Tony Bulandra din Târgovişte au ales să protesteze în cadrul Festivalului de dans de la Sibiu pentru a se face auziţi de autorităţile române. Ei spun că nu este normal ce s-a întâmplat în Italia, mai ales că Laura Vasiliu este o mare actriţă.

Protestului actorilor din Târgovişte li se vor alătura artiştii companiei de dans Kud Abrasevic din Kraljevo Serbia şi organizatorii sibieni ai festivalului. Spectacolul Frida Impresii se va juca vineri seară pe scena Casei de cultură sindicatelor începând cu ora 19.00.

Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close