Antena 3 CNN Actualitate Cultură Asociaţia Consumatorilor de Media. Cea mai amuzantă ştire de summit: atentatul de la benzinărie

Asociaţia Consumatorilor de Media. Cea mai amuzantă ştire de summit: atentatul de la benzinărie

Asociaţia Consumatorilor de Media. Cea mai amuzantă ştire de summit: atentatul de la benzinărie
08 Apr 2008   •   10:46

Mai mulţi participanţi la o dezbatere realizată de Asociaţia Consumatorilor de Media au încercat să analizeze modul în care mass-media a reflectat summitul NATO de la Bucureşti. Asociaţia a invitat la acest eveniment studenţi, bloggeri, dar şi un reprezentant din partea Agenţiei de Monitorizare a Presei, Răzvan Martin, precum şi unul din partea Consiliului Naţional al Audiovizualului, Gelu Trandafir.

?Summitul a beneficiat de o acoperire masivă, dar destul de provincială? a declarat Gelu Trandafir. ?Toate televiziunile şi-au exercitat atenţia asupra măsurilor de securitate, dar de temele principale s-au ocupat mai puţin?, a adăugat el.

Răzvan Martin, care a participat la manifestaţiile de la Timpuri Noi, a spus că anumite publicaţii au anunţat existenţa posibilelor proteste şi că modul de abordare al autorităţilor în ceea ce priveşte protestatarii nu a fost corect, încălcând, în acest caz, drepturile omului.

Răzvan Martin a declarat că cea mai amuzantă ştire dată la summit, din cauza neverificării surselor, a fost cea cu atentatul de la benzinăria de lângă Băneasa, în care un individ ar fi aruncat o sticlă incendiară în zona respectivă. Deznodământul a fost hazliu, deoarece s-a constatat că cei care lucrau la salubritate au scăpat două pungi de gunoi. Ştirea, în varianta cu sticla incendiară, a fost difuzată de Realitatea TV.

În incheiere, Gelu Trandafir a declarat că o prezenţă unică a fost analistul Radu Tudor şi a mai adăugat că cele mai interesante dezbateri din timpul summit-ului au fost difuzate de postul Antena3.

Antena3.ro

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close