Antena 3 CNN Actualitate Cultură Aventurile unei şoferiţe începătoare în Bucureşti

Aventurile unei şoferiţe începătoare în Bucureşti

Aventurile unei şoferiţe începătoare în Bucureşti
26 Oct 2007   •   09:47

Nona Şerbănescu este o şoferiţă începătoare care se confruntă zi de zi cu realitatea de pe şosele. Spiritul său de observaţie a pus-o faţă în faţă cu şoferii redutabili care sunt deja familiarizaţi cu traficul în Capitală. Aceasta povesteşte cu umor, pe blogul său, cum în secunda în care semaforul devine verde, cineva claxonează. Indiferent dacă primele maşini de la semafor s-au pus sau nu în mişcare, indiferent dacă au observat sau nu, nu contează, tot ceea ce contează e să claxonezi.Dacă ai lămâi? e de rău. Daca ai şi lămâi şi eşti şi femeie? ohoho, dracu te-a luat. Trebuie să înţelegi câteva aspecte:

"Nu ai voie să laşi pe nimeni să se bage în faţa ta sau să iţi taie drumul dacă tu esti pe drumul cu prioritate care este blocat 100% şi oricum nu ai avea unde să te duci. Tu te-ai putea gândi că a-i lasa pe cei de pe drumul fără prioritate, care o dată ce ar depăşi intersecţia ar elibera drumul e un lucru bun? dar numai tu crezi asta. Restul? te vor înjura şi claxona".

"Dacă cineva îţi face semn că ar vrea să schimbe banda şi îl laşi? ai pus-o în fericire cu tot cardul care te va claxona şi înjura. E clar, nici unul dintre cei din spatele tău nu a schimbat niciodată banda. Ei merg numai şi numai înainte şi numai pe banda lor".

BLOGUL NONEI ŞERBĂNESCU

Antena3.ro

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close