Antena 3 CNN Actualitate Cultură BBC, forţat să prezinte scuze după remarca unui comentator despre tragedia de la Madrid

BBC, forţat să prezinte scuze după remarca unui comentator despre tragedia de la Madrid

BBC, forţat să prezinte scuze după remarca unui comentator despre tragedia de la Madrid
26 Aug 2008   •   16:02

Un comentator de fotbal al BBC trece prin momente grele după ce a făcut o remarcă nepotrivită, în timpul unui meci, despre dezastrul aerian care a avut loc recent în Spania, informează Daily Mail. Reporterul Chris Price comenta în direct partida şi, la un moment dat, a afirmat: "Rochdale a făcut mai multe găuri în apărarea Bradford-ului decât într-un avion spaniol".

Comentariul a fost făcut sâmbătă, la doar trei zile după catastrofa aeriană de pe aeroportul internaţional Barajas din Madrid, în urma căreia au murit 153 de persoane. Mai mulţi ascultători revoltaţi au sunat la postul de radio BBC din Manchester care a fost nevoit să prezinte public scuze.

Jurnalistul Chris Price, în vârstă de 25 de ani, a declarat că a încercat doar să adauge un plus de culoare comentariului său din timpul meciului. În acelaşi timp a admis faptul că a făcut "o mare greşeală".

El a fost calificat drept "neprofesionist şi prost" de către un fost comentator al BBC. "Aceasta a fost o remarcă nepotrivită şi dorim să ne cerem scuze faţă de ascultătorii noştri".

"Chiar am dorit să descriu ceea ce văd. Remarca nu a fost una menită a fi amuzantă ci doar descriptivă", a declarat Price.

El a continuat precizând că "dacă oamenii s-au simţit jigniţi de ceea ce am spus, atunci, bineînţeles, îmi cer scuze însă nu am vrut să supăr pe nimeni. Dacă aş putea da timpul înapoi nu aş mai face afirmaţia".

Antena3.ro

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close