Antena 3 CNN Actualitate Cultură Biletele pentru concertul lui Jose Carreras s-au pus în vânzare

Biletele pentru concertul lui Jose Carreras s-au pus în vânzare

Biletele pentru concertul lui Jose Carreras s-au pus în vânzare
11 Aug 2008   •   11:37

Biletele pentru concertul susţinut de tenorul Jose Carreras, care va avea loc pe 4 octombrie, la Sala Palatului s-au pus luni în vânzare, informează organizatorii. Potrivit organizatorilor, încasările obţinute din vânzarea biletelor vor fi folosite integral pentru a sprijini copiii aflaţi în zonele afectate de inundaţii din nordul Moldovei şi Maramureş, în cadrul programului ?Sponsorizează un Copil?.

Reprezentanţii Fundaţiei Dinu Patriciu, care se ocupă şi de organizarea acestui concert, vor merge în judeţele afectate şi vor afla poveşti despre copiii aflaţi în dificultate, astfel încât la data concertului încă cel puţin 50-60 de copii să fie incluşi în acest program.

Tenorul spaniol originar din Catalonia este unul dintre cei mai importanţi cântăreţi de operă ai generaţiei sale, cariera sa cuprinzând peste 60 de roluri interpretate pe diferite scene muzicale ale lumii, inclusiv la Milano (?Un Ballo in Maschera?, 1975), în New York (?Tosca?, 1974), la Opera din San Francisco (?La Boheme', 1973), în Viena (?Rigoletto?, 1974), la Londra (?La Traviata?, 1974), în Munchen (?Tosca?, 1974), Chicago (?Un Ballo in Maschera?, 1976) şi Verona (?Carmen?, 1984).

Carreras a lansat nu mai puţin de 150 de înregistrări fiind premiat de-a lungul timpului cu numeroase discuri de aur şi platină. Jose Carreras, alături de Placido Domingo şi Luciano Pavarotti, a dobândit faimă şi recunoaştere internaţională prin seria de concerte 'Cei trei tenori', începute în 1990 şi continuate până în 2003.

Alături de activitatea muzicală, Jose Carreras este recunoscut şi pentru eforturile sale umanitare, îndreptate în special spre tratarea leucemiei. Carreras este fondatorul şi preşedintele Fundaţiei Internaţionale ?Jose Carreras? pentru lupta împotriva leucemiei, pe care tenorul spaniol a fondat-o în 1988, după recuperarea sa aproape miraculoasă din cumplita boală.

Biletele, care au preţuri de 60, 80, 100, 300 şi 750 de lei, în funcţie de locul în sală, pot fi cumpărate de la adresa www.myticket.ro urmând ca la sfârşitul săptămânii să fie disponibile şi în reţeaua magazinelor Diverta.

Agerpres

×
Parteneri
O tânără de 17 ani a murit nevinovată în Timişoara
x close